Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αναμένουμε την E3, την μεγαλύτερη εκδήλωση για games παγκοσμίως. Η δική μου ανυπομονησία γίνεται πιο συγκεκριμένη όσον αφορά τη φετινή παρουσίαση της Ubisoft στην E3. Η αλήθεια είναι οτι περιμένω πολλά αναφορικά με ανακοινώσεις σε games χωρίς να έχω μια ακριβή εικόνα στο μυαλό μου του τι περιμένω να δω. Άλλωστε οι εταιρίες μας συνηθίζουν σε “ψεματάκια” και υπερβολές κάθε χρόνο στις παρουσιάσεις τους.

Ένα game, λοιπόν, που περιμένω είναι το For Honor. Το συγκεκριμένο game είχε παρουσιαστεί και στην περσινή E3 και έδειξε πολύ καλά στοιχεία ενώ τώρα δηλώνει πιο “έτοιμο” απο ποτέ και περιμένουμε ημερομηνία κυκλοφορίας. Πρόκειται για ένα third-person melee fighting game το οποίο είναι αρκετά γρήγορο, στρατηγικό και ενδείκνυται για ομαδικό gaming αφού περιμένουμε πλούσιο multiplayer. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο σε PS4,Xbox One και PC.

 

Το trailer που μας αποκαλύφθηκε στην περσινή E3
Ένα δεύτερο game που περιμένω είναι το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands, το οποίο εκτος οτι φέρει το όνομα Tom Clancy’s το οποίο για εμένα αποτελεί must, το περιμένω και ώς λύτρωση για την απογοήτευση που πήρα απο το Rainbow Six Siege, ένα game που παρ’ ότι θεωρώ ιδιαίτερα καλό, δεν το ευχαριστήθηκα. Το παρακάτω trailer δείχνει οτι σίγουρα περιμένουμε ένα αξιόλογο game.

 

 

Πέρα απο τα παραπάνω, περιμένουμε πολλά απο την Ubisoft στη φετινή E3 και ελπίζουμε οτι θα φανεί αντάξια των προσδοκιών μας.

 

SHARE