Ο ετήσιος διαγωνισμός Case Mod World Series διοργανώνεται φέτος για 8η συνεχόμενη φορά από την CoolerMaster και καλεί τους απανταχού modders από όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Είτε κάποιος είναι αρχάριος είτε πεπειραμένος modder μπορεί να υποβάλει συμμετοχή στο διάστημα μεταξύ 3 Φεβρουαρίου και 3 Μαΐου 2017. Ακόμα, λόγω των 25 χρόνων που κλείνει η CM, οι modders μπορούν να συμμετέχουν και σε μία νέα κατηγορία που έχει να κάνει με το case modding παλαιότερων cases.

“Έχουμε δημιουργήσει αναρίθμητα καινοτόμα προϊόντα και designs τα οποία έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό αυτά που σήμερα θεωρούμε δεδομένα για τα cases και τα συστήματα ψύξης. Στο 25ο έτος της εταιρίας, θελήσαμε να καλέσουμε τους modders να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο modding event της κοινότητας με μία bonus κατηγορία, με έπαθλο $2.500 σε μετρητά” αναφέρει ο Marketing Director, Raymen Wu.

   Η CM έχει δημιουργήσει μία σελίδα ειδικά για case modding, στην οποία μπορείτε να βρείτε υλικό από εντυπωσιακά modding που έχουν γίνει, να πάρετε ιδέες και να μάθετε περισσότερα για την modding κοινότητα. Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://mod.coolermaster.com . Περισσότερα για το μεγάλο αυτό event αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή, στο σύνδεσμο που ακολουθεί http://makerhub.coolermaster.com/cmws-2017 .