Και ναι με μεγάλη μας χαρά μπορούμε να πούμε οτι το επερχόμενο Tom Clancy’s The Division δεν θα έχει microtransactions. Ίσως το πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι τον τελευταίο καιρό, με τη δυνατότητα να αναδειχθεί καλύτερο παιχνίδι του 2016 και με το καλύτερο δυνατό promotion που θα μπορούσε να έχει.

   Αρχικά η Ubi κάνει διαθέσιμη τη beta version στο ευρύ κοινό ώστε να μπορεί καθένας από εμάς να πάρει μία γεύση(αρκετά πλούσια θα έλεγα) από το παιχνίδι πριν αποφασίσει να το αγοράσει. Πολύ έξυπνη κίνηση marketing αφού με αυτό τον τρόπο αυξάνονται κατακόρυφα τα pre-order του παιχνιδιού. Σα να μην έφτανε αυτό η Ubisoft ανακοίνωσε ότι δε θα υπάρχουν οι λεγόμενες μικροσυναλλαγές μέσα στο παιχνίδι(in game items δηλαδή που αγοράζονται ξεχωριστά από το παιχνίδι και βοηθούν ένα παίκτη να εξελιχθεί ταχύτερα), κάτι που αυτομάτως κάνει τον ανταγωνισμό στο παιχνίδι πιο δίκαιο και φυσικά προσελκύει ακόμα περισσότερους gamers.

  Να αναφέρουμε και μερικούς αριθμούς όμως που επαληθεύουν την αποδοτικότητα των τακτικών της Ubi. Έχουμε και λέμε, η ανοιχτή beta, λοιπόν, προσέλκυσε 6.4 εκατομμύρια παίκτες ενω κατά μέσο όρο οι παίκτες έπαιξαν περίπου 5 ώρες. Από αυτές τις ώρες περίπου το ένα τρίτο αφορούσε pvp mode με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων.

  Η Ubi έσπευσε να ευχαριστήσει τα εκατομμύρια των gamers για τη συμμετοχή τους και φυσικά για το feedback των παικτών που της δίνει τη δυνατότητα να κάνει αρκετές μικροδιορθώσεις μέχρι την κυκλοφορία του τίτλου.

SHARE