Μετά την επιτυχή διοργάνωση του πρώτου της E3 stage show την χρονιά που μας πέρασε, η Bethesda αποφάσισε να το ξανακάνει. Το Bethesda E3 Showcase 2016 θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουνίου 2016 στο Los Angeles, σύμφωνα με την ανάρτηση της επίσημης σελίδας της εταιρείας στο twitter.

Στην πρώτη E3 η Bethesda είχε αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Fallout 4 και ότι το παιχνίδι Doom θα ξαναγεννιόταν σαν παιχνίδι arcade shooter.Παρόλο που η απήχηση ήταν πολύ μεγάλη, η Bethesda έχει διαψεύσει την φήμη ότι θα διοργανώνει E3 σε ετήσια βάση.Αυτό δικαιoλογείται αν σκεφτεί κανείς ότι η Bethesda βγάζει πολύ λιγότερους τίτλους παιχνιδιών σε σχέση με άλλες μεγάλες εταιρείες όπως είναι η Activision, η Ubisoft και η EA.

Η Bethesda όμως σίγουρα έχει να δείξει σημαντικούς τίτλους στο χώρο του gaming. Στην παραπάνω φωτογραφία (είναι η φωτογραφία του επίσημου tweet), διακρίνονται χαρακτήρες από τους τίτλους Skyrim, Doom, The Evil Within, Fallout, Dishonored και Wolfenstein: The New Order, κάτι που ίσως μας δίνει στοιχεία για το τι έχει σκοπό να δείξει η εταιρεία.Ίσως να έχει ετοιμάσει κάποιο DLC του Fallout 4 ή κάποια συνέχεια του Evil Within. Ανυπομονούμε λοιπόν να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει.

SHARE