Κάπου εδώ σκέφτομαι πόσα πολλά μπορώ να γράψω γύρω από το project Battleforge Skylords. Είτε απο την ιστορία αυτού του μοναδικού video game είτε για την EA(Electronic Arts) η οποία μετά απο το χειρισμό της σε αυτό το game με έκανε να αποφασίσω ότι δε θα της αφήσω ποτέ ξανά χρήματα για κανένα άλλο τίτλο, είτε για την ίντριγκα, το community και τέλος την ομάδα αυτών των καταπληκτικών ανθρώπων που έχουν πλέον σχεδόν αναγεννήσει το Battleforge απο τις στάχτες του και πλέον το παιχνίδιι βρίσκεται στην τελική ευθεία μιας και τη στιγμή που γράφω το άρθρο βρισκόμαστε σε open beta κατάσταση και μπορεί ο καθένας να κάνει ένα απλό sign up και να παίξει κανονικότατα το game όπως έκανε και πριν απο 10 χρόνια.

   Μελλοντικά ίσως αναλύσω τα παραπάνω όμως τώρα αυτό που θα κάνω είναι να σας δώσω πληροφορίες για το πως μπορείτε να παίξετε και εσείς το Battleforge Skylords και να καταλάβετε και οι ίδιοι γιατί παραμένει ένας απο τους πιο ιδιαίτερους τίτλους που έχω ασχοληθεί, αν όχι μοναδικός και απο τους πιιο αγαπημένους.

   Βήμα 1: Στον παρακάτω σύνδεσμο μπαίνετε στο επίσημο forum στο οποίο αν θέλετε να δοκιμάσετε το παιχνίδι πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό μιας και όταν εισέλθετε στο παιχνίδι αυτό θα γίνει με το λογαριασμό που έχετε προηγουμένως δημιουργήσει στο forum.

https://forum.skylords.eu/index.php

   Βήμα 2: Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις οδηγίες για το πως κατεβάζετε επίσημα τον client του παιχνιδιού εντελώς δωρεάν και κατόπιν να εισέλθετε στο παιχνίδι και στον κόσμο του BF.

https://forum.skylords.eu/index.php?/topic/4210-open-stress-test-all-you-need-to-know/

   Σημείωση 1: Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την EA που σημαίινει οτι δεν έχει καμία πρόσβαση στους λογαριασμούς όσως έπαιζαν παλαιότερα τον τίτλο οπότε και ξεκινάτε απο το μηδέν.

   Σημείωση 2: Όπως ανέφερα και πριν το παιχνίδι βρίσκεται σε open beta έκδοση. Τι σημαίνει αυτό; Είναι απόλυτα playable όμως μπορεί να υπάρξουν bugs, τα οποία και αν ανακαλύψετε καλό θα ήταν να αναφέρετε ώστε να διορθωθούν και έτσι να επωφεληθούν όλοι. Χείριστο σενάριο της beta έκδοσης είναι να γίνει reset στους λογαριασμούς και να χάσετε τυχόν πρόοδο ωστόσο έχω την εντύπωση πως το παιχνίδι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και δε νομίζω να υπάρξει τέτοιο σενάριο.

   Σημείωση 3: Έγραψα πριν οτι το παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν. Αν παρ’ όλα αυτά θέλετε να ενισχύσετε την ομάδα ανάπτυξης του τίτλου υπάρχει τρόπος στον παρακάτω σύυνδεσμο.

https://www.patreon.com/skylordsreborn

   Σημείωση 4: Θα με βρείτε in game κάτω απο το username(ναι καλά μαντέψατε): settlerteo.

    Σημείωση 5: Στους δύο συνδέσμους που ακολουθούν βρίσκονται τα δύο παλαιότερα άρθρα που έχω γράψει και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γύρω απο την ιστορία και την πορεία του τίτλου.

https://www.voxel.com.gr/news/gaming-news/battleforge-i-anagennisi

https://www.voxel.com.gr/news/gaming-news/battleforge-reborn-news

Για όποιες απορίες μπορεί να υπάρχουν μη διστάσετε να ρωτήσετε στα comments.
Have fun fellow Skylords.