Στις 19 Ιανουαρίου του 2017 ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του Xiaomi Redmi Note 4 με πρωτοποριακό και εργονομικό σχεδιασμό και ιδιαιτέρως εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από το design της νέας ναυαρχίδας της Xiaomi, να πούμε πως η συσκευή διαθέτει μια 5.5 ιντσών IPS LCD οθόνη αφής, με 16M χρώματα και ανάλυση 1080×1920 pixels.

Συνεχίζοντας να πούμε πως η κυρτή γυάλινη επιφάνεια της οθόνης είναι 2.5D, χωρίς γωνίες και αιχμές βοηθώντας έτσι τη συσκευή να εφαρμόζει εύκολα στο χέρι.

Προχωρώντας στο εσωτερικό της συσκευής να σταθούμε στο ότι το Redmi Note 4 τροφοδοτείται από τον Mediatek Helio X20 10πύρηνο επεξεργαστή ο οποίος είναι 20% πιο οικονομικός στην κατανάλωση μπαταρίας από το Redmi Note 3. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής υπάρχουν δύο εκδόσεις μια στα 32GB με 3GB RAM και μια στα 64GB με 4GB RAM. Και οι δύο εκδόσεις έχουν δυνατότητα επέκτασης έως και 128GB.

Το λειτουργικό σύστημα που τρέχει το Xiaomi Redmi Note 4 είναι το MIUI 8 το οποίο αποτελεί την τελευταία έκδοση Android και επιτρέπει τη δημιουργία 2 διαφορετικών προφίλ με την επιλογή Second space. Σε κάθε ένα από τα προφίλ μπορείτε να έχετε διαφορετικό κωδικό ή διαφορετικό δακτυλικό αποτύπωμα, όπως επίσης διαφορετικό wallpaper, διαφορετικές εφαρμογές, αρχεία και φωτογραφίες.

Όσον αναφορά τώρα τις κάμερες της συσκευής είναι αρκετά ικανοποιητικές αφού η πίσω κάμερα είναι στα 13MP ενώ η μπροστινή στα 5MP. Τέλος η μπαταρία που διαθέτει είναι 4100mAh, ενώ το βάρος της συσκευής κυμαίνεται στα 165gr. Διατίθεται σε τρία χρώματα Γκρι, Ασημί και Χρυσό.

SHARE