Πρώτο άρθρο για φέτος και θα αρχίσουμε με την Cooler Master. Πιο συγκεκριμένα με το νέο μηχανικό gaming πληκτρολόγιο MasterKeys MK750, που κυκλοφόρησε στην αγορά πριν από  ένα μήνα περίπου,  με την τιμή του να φτάνει τα 169,90 €.

Το νέο μέλος στην οικογένεια των mechanical keyboards της εταιρίας έρχεται με αρκετά νέα στοιχεία, όπως μαγνητικό wrist rest, αυτόνομα media keysfull RGΒ φωτισμό με επιπλέον light bar, αφαιρούμενο USB Type-C καλώδιο, σώμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι Cherry MX διακόπτες. Όλα αυτά λοιπόν δικαιολογούν την τιμή του, αν σε κάποιους από σας φάνηκε τσιμπημένη.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά κάποια απ’ τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το MasterKeys MK750 χρησιμοποιεί μόνο αυθεντικούς Cherry MX διακόπτες προσφέροντας έτσι αυξημένη αντοχή, σαφή απόκριση, κορυφαία ακρίβεια και tactile αίσθηση. Για τους pro gamers εκεί έξω που ενδιαφέρονται για custom keycaps, το MasterKeys MK750 έρχεται με standard layout και στην συσκευασία θα βρείτε επιπλέον 9 μοβ doubleshot PBT gaming keycaps.

Η εικόνα παίζει ρόλο. Αυτός είναι ο λόγος που το MasterKeys MK750 διαθέτει έναν λιτό σχεδιασμό αλλά ενσωματώνει και ένα λαμπερό light bar που προσδίδει στυλ και ατμόσφαιρα στην gaming εμπειρία σου. Διάλεξε το χρώμα του από το εύχρηστο software ή απλά απενεργοποίησέ το. Το πληκτρολόγιο διαθέτει φυσικά και per-key RGB φωτισμό για να το φέρεις στα δικά σου μέτρα.

Όλοι ξέρουμε πόσο κουραστικό είναι πολλές φορές όχι μόνο το γράψιμο, αλλά και στην προκειμένη περίπτωση το πολύωρο gaming. Το μαγνητικά συγκρατούμενο wrist rest λοιπόν, είναι εκεί για να κρατήσει ξεκούραστους τους καρπούς σου στα πολύωρα gaming sessions. Ντυμένο με μαλακό PU δέρμα και με memory foam, παρέχει την ιδανική στήριξη και άνεση για gaming μαραθώνιους.

Αυτά για το πρώτο άρθρο της χρονιάς. Συνεχίζουμε πιο συντονισμένα και δυνατά.

SHARE