Παρότι η επίσημη ανακοίνωση του LG G6 θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό event στις 26 Φεβρουαρίου του 2017, έχει δημοσιευθεί φωτογραφία της εν λόγω συσκευής, η οποία αποδεικνύει πως φέτος η LG δίνει μεγάλη βάση στο design.

Κάποια από τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου smartphone είναι η 5,7 ιντσών οθόνη με aspect ration 2:1, ενώ όπως φαίνεται από την εικόνα που δημοσιεύτηκε τα περιθώρια της συσκευής είναι πολύ λεπτά με αποτέλεσμα η αναλογία οθόνης-συσκευής να ξεπερνά το 90%. Παρότι φαίνεται μόνο το πάνω και τα πλαϊνά μέρη της συσκευής, το κάτω περιθώριο αναφέρεται πως είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από το πάνω.

Όπως προανέφερα με τη φετινή ναυαρχίδα της η LG δίνει μεγάλο βάρος στο design με πηγές να κάνουν λόγο για κατασκευή από μέταλλο και γυαλί. Η θύρα ακουστικών παραμένει ενώ προστίθεται η ανθεκτικότητα στο νερό, ενώ η μπαταρία δε θα είναι πλέον αποσπώμενη.

Τα χαρακτηριστικά που μένουν στο G6 από την προηγούμενη ναυαρχίδα της LG, το G5, είναι η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

SHARE