Όλοι αγαπάμε τη μουσική και όλοι θα θέλαμε να μπορούμε να απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας μουσική όπου κι αν βρισκόμαστε οποιαδήποτε στιγμή και ώρα της ημέρας. Αυτό πραγματοποιείται ήδη είτε με τα smartphones, τα ipods, τις mp3 συσκευές και γενικά άλλες συσκευές αναπαραγωγής ψηφιακού ήχου, αλλά τι θα λέγατε αν όλα αυτά τα αντικαθιστούσατε με ένα μόνο ζευγάρι ακουστικά χωρίς να απαιτούν σύνδεση με κάποιο smartphone, ηλεκτρονικό υπολογιστή ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή αναπαραγωγής ήχου.
Η Aivvy λοιπόν κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα με το Aivvy Q.
Με το Aivvy Q η μουσική είναι απλά εκεί και μας περιμένει να την απολαύσουμε.
Λάτρεις της μουσικής ο απόλυτος σύμμαχός σας είναι εδώ για να σας προσφέρει την αγαμημένη σας μουσική όποτε θέλετε από όπου κι αν βρίσκεστε.
Το Aivvy Q είναι headset ακουστικά τα οποία έχουν πρόσβαση σε 50 εκατομμύρια τραγούδια μέσω του Aivvy Cloud.
Η πρόσβαση στη συγκεκριμένη playlist τραγουδιών δεν απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, έτσι είναι εφικτή οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.
Το μόνο που απαιτεί διαδίκτυο είναι η ενημέρωση της συγκεκριμένης playlist με νέο υλικό, η οποία πραγματοποιείται καθώς το Aivvy Q φορτίζεται και δεν απαιτεί καμία σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Η χρήση του Aivvy Q είναι πάρα πολύ απλή. Μόλις τοποθετήσεις τα ακουστικά στο κεφαλί σου η μουσική πολύ απλά ξεκινά να παίζει! Για να διαχειριστείς τώρα τη μουσική που ακούς είναι πάλι πολύ απλό, το μόνο που χρειάζεται είναι να σύρεις το δαχτυλό σου προς τα μποστά στο ακουστικό για να προσπεράσεις κάποιο τραγούδι, να χτυπήσεις απαλά το δαχτυλό σου πάνω στην επιφάνεια του ακουστικού για να ενημέρωσεις το Aivvy Q ότι το συγκεκριμένο τραγούδι που ακούς σ’ άρεσει ή να περιστρέψεις την επιφάνεια του ακουστικού για να αλλάξεις κανάλι. Το Aivvy Q λοιπόν έχει οργανωμένη τη μουσική σε κανάλια αναλόγως με το είδος της. Μόλις εσύ ενημερώσεις το Aivvy Q ότι ένα τραγουδι σ’ αρέσει το Aivvy Q το θυμάται και αυτομάτως το προσθέτει στο κανάλι με τα αγαπημένα σου τραγούδια! Επιπλέον μέσω αισθητήρων γνωρίζει το μέρος και την ώρα την οποία έγινε το “like” του συγκεκριμένου τραγουδιού. Όσο περισσότερο λοιπόν χρησιμοποιείς το Aivvy Q τόσο καλύτερα μαθαίνει τις προτιμήσεις σου και παράγει καινούριες playlist βάσει αυτών, έτσι παίζει περισσότερη μουσική που σ’ αρέσει! Μπορείς να οργανώσεις τη μουσική σου σε δικές σου λίστες/κανάλια και να πλοηγηθείς σε αυτές, για να εντοπίζεις ευκολότερα τα αγαπημένα σου τραγούδια. Η μπαταρία του Aivvy Q διαρκεί πάνω από σαράντα ώρες για να μην αποχωριζόμαστε σε συχνά χρονικά διαστήματα τη μουσική που αγαπάμε! Μόλις το Aivvy Q headset αφαιρεθεί από το κεφάλι αυτομάτως η μουσική διακόπτεται, μόλις επανατοποθετηθεί ξεκίνα ακριβώς από εκεί που σταμάτησε.
Οι κατασκευαστές του Aivvy Q είναι διατεθημένοι με τη βοήθειά μας να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τη συσκευή τους και να κάνουν την αναπαραγωγή της μουσικής ακόμα ευκολότερη για το κοινό!
With Aivvy Music is Simple There !
Επίσημο site: http://www.aivvy.com/
SHARE