Οι διαγωνισμοί συνεχίζονται από τη σελίδα μας αφού το να χαρίζουμε games στο κοινό μας μόνο χαρά μπορεί να μας δώσει. Το προηγούμενο giveaway αφορούσε έναν πολύ δυνατό τίτλο το warhammer end times vermintide. Αυτή τη φορά ανεβάζουμε λίγο τον πήχη δίνοντας ένα ιδιαίτερο game το οποίο απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και έγινε editor’s choiceστα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά και μή περιοδικά. Όπως καταλάβατε και από τον τίτλο του άρθρου το Voxel χαρίζει σε έναν τυχερό ένα digital key του XCOM 2. Η έκδοση αφορά PC και η κλήρωση θα γίνει Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια περίληψη του παιχνιδιού όσοι δε γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται αλλά και να μάθετε πως μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας και να είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει το XCOM 2.

 

Λίγα λόγια για το παιχνίδι: 

   Το XCOM 2 είναι ένα turn based strategy το οποίο πατάει στα βήματα του προκατόχου του. Ο πλανήτης μας έχει καταληφθεί απο μοχθηρούς εξωγήινους, οι οποίοι ελέγχουν τα πάντα τα  τελευταία 20 χρόνια. Το μόνο που έχει μείνει για να ελπίζει η ανθρωπότητα σε μία αλλαγή, είναι μία ομάδα αντίστασης η οποία έχει καταλάβει ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο από το οποίο και πραγματοποιεί της δράσεις της. Η αντίσταση, λοιπόν, της οποίας ηγούμαστε εμείς αποτελείται από επιστήμονες, μηχανικούς και στρατιώτες με καθένα απο αυτούς να έχει ξεχωριστό ρόλο. Για παράδειγμα όσο εκτελούμε με επιτυχία κάποιες αποστολές οι επιστήμονες προσπαθούν να καταλάβουν καλύτερα τους εξωγήινους και την τεχνολογία τους με αποτέλεσμα να ανακαλύπτουν συνέχεια νέα πράγματα ώστε να κάνουν τον αγώνα της αντίστασης ευκολότερο. Οι μηχανικοί έχουν κι αυτοί το δικό τους εξίσου σημαντικό ρόλο στο διαστημόπλοιο. Όπως ανέφερα και πριν έχουμε να κάνουμε με ένα turn based strategy(το οποίο όταν ξεκινούν οι αποστολές θυμίζει πολύ divinity), όπου όταν ξεκινάει μια αποστολή έχουμε στον έλεγχο μας μια ομάδα 4 στρατιωτών και συγκεκριμένους γύρους για να τη βγάλουμε εις πέρας. Σε κάθε γύρο, καθένας από τους στρατιώτες μας έχει από 2 κινήσεις τις οποίες μπορεί να εκμεταλευθεί ποικιλοτρόπως ώστε ο παίκτης να φέρει εις πέρας την αποστολή χωρίς να υποστεί κάποια απώλεια και να χάσει κάποιον απο τους πολύτιμους στρατιώτες του. Οι στρατιώτες της ομάδας καθώς πετυχαίνουν σε αποστολές ανεβαίνουν level με τη μορφή promotions, διαχωρίζονται σε sniper, heavy, melee, medic κλπ και αποκτούν skills που τους κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνους στη μάχη. Οι αποστολές δεν είναι εύκολες αν δεν είστε εξοικιωμένοι με το είδος(εξαρτάται και από το επίπεδο δυσκολίας φυσικά που θα επιλέξετε) και χρειάζεται προσοχή για να μη χάνετε σε κάθε αποστολή τους στρατιώτες σας που μπορεί να έχουν πάρει promotions και να κάνουν τη διαφορά σε μια αποστολή. Αν χάσετε τους στρατιώτες σας ξεκινάτε την επόμενη αποστολή με μία rookie ομάδα κάτι το οποίο αυξάνει αυτομάτως τη δυσκολία της. 

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό :

  • Like στη σελίδα μας στο Facebook:
  • Share(public γιατί αλλιώς δε φαίνεται το όνομα αυτού που το έκανε) το post του διαγωνισμού:

Η κλήρωση θα γίνει Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017 και εμείς αφού ανακοινώσουμε το νικητή θα επικοινωνήσουμε μαζί του ώστε να λάβει το digital key του παιχνιδιού.

Launch trailer από την 2K UK

 

Gameplay trailer από την 2Κ UK

 

SHARE