Η νέα χρονιά βρίσκει το Voxel ανεβασμένο και με ένα σταθερό κοινό που παρακολουθεί τις εξελίξεις σε τεχνολογία και gaming μέσα απο τα άρθρα μας. Αυτό δε θα μπορούσε παρά να μας χαροποιεί ιδιαίτερα και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο γίνονται και τα giveaways απο εμάς για το κοινό μας. Το πρώτο giveaway για το 2017 αφορά ένα ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι το οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε μέσα απο την κλήρωση μας. Το παιχνίδι αυτό είναι τοWarhammer: End Times-Vermintide. Περιμένετε δεν είναι μόνο αυτό. Μαζί με το βασικό game θα λάβετε και δύο DLC του παιχνιδιού, τα Warhammer: End Times-Vermintide Schluesselschloss και Warhammer: End Times-Vermintide The Outsider. Η έκδοση είναι για PC και όποιος κερδίσει θα λάβει 3 digital keys(1 για το βασικό game και 2 για τα dlc αντίστοιχα).

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

Βρισκόμαστε στον κόσμο του Warhammer και ταυτόχρονα είναι σα να παίζουμε Left4Dead. Μία ομάδα ηρώων εμφανίζεται στην πόλη Ubersreik η οποία ξαφνικά κατακλύζεται απο μία αιμοβόρα φυλή γιγάντιων αρουραίων, τους Skaven. Η ομάδα των ηρώων μας που αποτελείται απο διαφορετικούς χαρακτήρες με διαφορετικά και ξεχωριστά skills ο καθένας τους υποχωρεί σε ένα πανδοχείο το οποίο γίνεται η βάση για τις εξορμήσεις τους. Σκεφτείτε κάτι σα τα safe houses στο Left4Dead. Οι ομοιότητες φυσικά δεν τελειώνουν εδώ αφού κάθε φορά που θα βγαίνει η ομάδα απο τη βάση της ώστε να προχωρήσει στο campaign θα δέχεται επίθεση απο εκατοντάδες skaven τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει με σωστή συνεργασία και διαχείριση των διαφορετικών χαρακτήρων της. ΟΙ Skaven απο την άλλη έχουν και αυτοί κάποιους ειδικούς χαρακτήρες οι οποίοι χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης και παραπέμπουν στα αντίστοιχα special zombie-units του Left4Dead. Μπορείτε να παίξετε co-op με τους φίλους σας, χαρακτηριστικό που ανεβάζει πολύ το replayability του τίτλου. Conclusion: Αν περιμένετε βάθος και storyline απο το End Times-Vermintide θα απογοητευτείτε. Το παιχνίδι βγήκε για να χαρίσει ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές στους gamers που θα ασχοληθούν μαζί του. Άλλωστε αυτό δεν είναι που θέλουμε ως gamers, στο τέλος τέλος να διασκεδάζουμε κιόλας με το αγαπημένο μας hobby(γιατί με τα games που κυκλοφορούν τελευταία το έχουμε ψιλοξεχάσει το κομμάτι της διασκέδασης).

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό :

Η κλήρωση θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου και εμείς αφού ακοινώσουμε δημόσια το νικητή θα επικοινωνήσουμε μαζί του ώστε να λάβει μέσω e-mail τα digital keys για το παιχνίδι.

Release trailer απο το Gamespot

 

Gameplay trailer απο το Gamespot