Τι γίνεται όταν μια από τις πιο δημοφιλείς νουβέλες γίνεται παιχνίδι; Ο λόγος για το The Dwarves, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Markus Heitz, το οποίο έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Το The Dwarves είναι ένα tactical RPG παιχνίδι το οποίο αναπτύχθηκε από τις King Art και Nordic Games και θα κυκλοφορήσει από την EuroVideo Medien στη 1 Δεκεμβρίου του 2016.

Στο παιχνίδι, οι παίχτες θα πρέπει να βρούν τον δρόμο τους μέσα σε ένα μεσαιωνικό περιβάλλον και να επιβιώσουν ενάντια σε πολλούς και διαφορετικούς εχθρούς, έχοντας στην διάθεση τους μία σειρά από όπλα. Θα υπάρχουν 15 διαφορετικοί χαρακτήρες τους οποίους θα πρέπει να τοποθετήσουν προσεκτικά οι παίχτες και καθέ ένας από αυτούς θα έχει τα δικά του skills. Μεταξύ των εχθρών θα υπάρχουν orcs, ogres, älfs, bögnilim, zombies και dark mages.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το παιχνίδι υπήρξε χρηματοδότηση ύψους 310.091 δολαρίων μέσω του Kickstarter κατά την περίοδο 2015-2016. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε για να δούμε αν άξιζε τον κόπο και τα χρήματα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

SHARE