Πολλές φορές δεν χρειάζονται φαντασμαγορικά και πολύπλοκα γραφικά για να κάνουν ένα παιχνίδι ενδιαφέρον. Το Stars in Shadow είναι ένα turn-based, science fiction, strategy παιχνίδι με 2D γραφικά που το αποδεικνύει. Το εν λόγω παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Ashdar Games, βρίσκεται σε early access από τον Σεπτέμβριο του 2016 και θα κυκλοφορήσει από την Iceberg Interactive στις 19 Ιανουαρίου του 2017.

Μέσα από το Stars in Shadow οι παίχτες θα μπορούν να εξερευνήσουν τα αστέρια, να ταξιδέψουν σε μακρινούς κόσμους και να δημιουργήσουν μια διαγαλαξιακή αυτοκρατορία. Για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να δημιουργήσουν στόλους και αποικίες, καθώς επίσης και να διαπραγματευτούν με άλλες φυλές του διαστήματος. Η κυριαρχία μπορεί να έρθει μέσα από την διπλωματία ή με την χρήση βίας. Η επιλογή είναι στα χέρια των παιχτών.

Ο νέος αυτός τίτλος δημιουργήθηκε από φανατικούς οπαδούς των strategy παιχνιδιών και περιέχει ένα ενδιαφέρον σύστημα διαχείρησης της αυτοκρατορίας, διάφορες τακτικές μάχης και καλοφτιαγμένους, λεπτομερείς κόσμους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

SHARE