Με αφορμή την 30ή επέτειο της σειράς Romance of the Three Kingdoms, η οποία είναι βασισμένη στην ομόνυμη σειρά βιβλίων, η Koei ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το 13ο παιχνίδι της σειράς στην Ευρώπη (στην Ιαπωνία έχει ήδη κυκλοφορήσει). Για όσους δεν το γνωρίζουν, η σειρά Romance of the Three Kingdoms είναι μία σειρά παιχνιδιών strategy. Το Romance of the Three Kingdoms XIII αναπτύχθηκε και θα κυκλοφορήσει από την Koei (Koei Tecmo) στις 8 Ιουλίου του 2016.

Το νέο παιχνίδι είναι και αυτό βασισμένο στην Κινεζική ιστορία και συγκεκριμένα στην αποχή των Τριών Βασιλείων. Σε αυτό το παιχνίδι οι παίχτες θα έχουν την δυνατότητα να μάθουν με ακρίβεια και ορθότητα την ιστορία της τότε δυνατής Κίνας και θα μπορούν με τις πράξεις τους να πάρουν μέρος σε αυτήν. Οι παίχτες θα βρούν το παιχνίδι απαιτητικό ακόμα και αν έχουν κάποια εξοικίωση με την σειρά. Τα έντονα στοιχεία στρατηγικής και αφήγησης της ιστορίας θα χαρίσουν στους παίχτες μία ευχάριστη και συγχρόνως εποικοδομητική εμπειρία.

Οι πάιχτες θα μπορούν να χτίσουν πόλεις και να τις αναπτύξουν, να δημιουργήσουν συμμαχίες ή να τις καταργήσουν, καθώς επίσης και να εκπαιδεύσουν και να διαχειρηστούν τους στρατιώτες τους. Το Romance of the Three Kingdoms δίνει πολλές επιλογές στους παίχτες ώστε να διαλέξουν με ποιόν τρόπο θέλουν να εξελιχθούν οι μάχες. Οι παίχτες θα μπορούν να στρατολογήσουν πεζικό, ιππικό, κανόνια και πλοία εμπλουτίζοντας την μάχη. Τέλος θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον σχηματισμό συμμαχιών από τους παίχτες καθώς μόνο έτσι θα μπορούν να χτίσουν μία δυνατή αυτοκρατορία.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

SHARE