Έχουμε δει πολλούς περίεργους πρωταγωνιστές σε διάφορα παιχνίδια, ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν ότι θα βλέπαμε ένα κοτόπουλο γεννημένο στρατιώτη. Το πιο σημαντικό κοτόπουλο επιστρέφει σε ένα sequel του παιχνιδιού Rocketbirds. Το νέο παιχνίδι θα έχει τον τίτλο Rocketbirds 2: Evolution και θα είναι ένα action, adventure παιχνίδι με ενδιαφέροντα 2D γραφικά. Ο νέος τίτλος αναπτύχθηκε και θα κυκλοφορήσει από την Ratloop στις 26 Ιανουαρίου του 2017.

Ο σατανικός πιγκουίνος που απηλεί όλα τα κοτόπουλα είναι ακόμα ζωντανός και πιο δυνατός από ποτέ. Οι παίχτες παίρνουν τον ρόλο ενός Hardboiled Chicken που είναι γεννημένος στρατιώτης και θα πρέπει να προσπαθήσουν να βάλουν ένα τέλος στα σατανικά σχέδια του πιγκουίνου.

Εκτός της κύριας ιστορίας υπάρχει και το Rescue Mode στο οποίο θα μπορούν να συνεργαστούν μέχρι και 4 παίχτες και να αναλάβουν δύσκολες αποστολές διάσωσης στις οποίες καλούνται να απελευθερώσουν φυλακισμένα κοτόπουλα και να τα οδηγήσουν με ασφάλεια πίσω στο σπίτι τους.

Το παιχνίδι αυτό περιέχει χιούμορ, ωραία εφέ και πολύ πιστολίδι. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πόσο καλοί στρατιώτες είναι τα κοτόπουλα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

SHARE