Αν είστε fan των horror games, τότε μάλλον θα ενθουσιαστείτε με το νέο παιχνίδι της σειράς Resident Evil, ονόματι Resident Evil 7: Biohazard. Ο εν λόγω τίτλος που αναμένεται να είναι άξιος διάδοχος της σειράς, αναπτύχθηκε και θα κυκλοφορήσει από την Capcom στις 24 Ιανουαρίου του 2017.

To νέο παιχνίδι παίρνει πολλά horror στοιχεία από τις βάσεις της σειράς Resident Evil και τα συνδιάζει με τις καινούριες και ρεαλιστικότερες τεχνολογίες ήχου και γραφικών, που επιτρέπουν στον παίχτη να βιώσει κάθε τρομακτική λεπτομέρεια από κοντά. Ένα άλλο καινούριο στοιχείο του νέου αυτού τίτλου είναι ότι θα αποτελέσει τον πρώτο τίτλο (από τους βασικούς τίτλους) της σειράς ο οποίος θα παίζεται first-person.

Η ιστορία του Resident Evil 7: Biohazard συνεχίζει μετά τα γεγονότα του Resident Evil 6 και διαδραματίζεται σε κάποιου είδους εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις κάπου στην Αμερική. Οι παίχτες καλούνται να εξερευνήσουν τα μυστηριώδη και επικίνδυνα κτήρια και να καταφέρουν να βγούν ζωντανοί μέσα από αυτά. Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, έτσι και σε αυτό οι παίχτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν διάφορα όπλα για να αντιμετωπίσουν τους μεταλλαγμένους εχθρούς. Προσοχή όμως διότι τα όπλα θα είναι δυσεύρετα!

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε και να δούμε αν το παιχνίδι θα μας καθηλώσει.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

SHARE