Τα νέα είναι ευχάριστα για τους fan των LEGO games αλλά και τους fan του franchise Star Wars. Τα LEGO επιστρέφουν αυτήν την φορά με μία περιπέτεια γεμάτη γέλιο, βασισμένη στην ταινία Star Wars: The Force Awakens. To LEGO Star Wars: The Force Awakens αναπτύχθηκε από την TT Games και θα κυκλοφορήσει από την Warner Bros. Interactive στις 28 Ιουνίου του 2016.

Στο νέο παιχνίδι LEGO, οι παίχτες θα έχουν την δυνατότητα να παίξουν ώς Rey, Finn, Poe, BB-8, Kylo Ren, Han Solo καθώς και πολλούς άλλους χαρακτήρες την δημοφιλούς ταινίας. Το παιχνίδι θα διηγείται την ιστορία της ταινίας μέσα από τα μάτια των LEGO και εκτός από την κυρίως ιστορία θα περιέχει και ένα playable κομμάτι που θα εξηγεί το κενό που υπάρχει ανάμεσα στις ταινίες Star Wars Episode VI: Return of the Jedi και Star Wars: The Force Awakens.

Το LEGO Star Wars: The Force Awakens θα εισάγει τα Multi-Builds και τα Blaster Battles στον κόσμο των LEGO. Με τα Multi-Builds οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τουβλάκια για να φτιάξουν κάποιο μονοπάτι και στην συνέχεια να διαλύσουν αυτό το μονοπάτι και να χρησιμοποιήσουν τα ίδια τουβλάκια για να φτιάξουν άλλα μονοπάτια. Στα Blaster Battles οι παίχτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν ότι βρίσκουν γύρω τους ώστε να καλυφθούν και να επιβιώσουν.

Όπως κάθε LEGO παιχνίδι, έτσι και αυτό είναι σίγουρο ότι θα μας προσφέρει αρκετές ευχάριστες ώρες gaming.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

SHARE