Οι κάτοικοι των ΗΠΑ επαναστατούν. Όχι στην πραγματικότητα, αλλά στο Homefront: The Revolution, το οποίο αποτελεί sequel του επιτυχημένου Homefront που κυκλοφόρησε το 2011. Ο τίτλος αυτός, όπως και ο προγενέστερος του είναι ένα FPS (First Person Shooter), action παιχνίδι με πολύ ένταση και δράση. Το παιχνίδι αυτό που αναπτύχθηκε από την Dambuster Studios, θα κυκλοφορήσει από την Deep Silver στις 20 Μαΐου του 2016 στην Ευρώπη (17 Μαΐου στις ΗΠΑ).

Η ιστορία του Homefront: The Revolution εκτυλίσσεται στο μέλλον και συγκεκριμένα στο 2029, όπου οι ΗΠΑ βρίσκονται υπό την κατοχή της Β. Κορέας, ύστερα από την εισβολή του στρατού της τελευταίας. Η πολιτεία στην οποία επικεντρώνεται το παιχνίδι είναι η Φιλαδέλφια. Στην κατεχόμενη Φιλαδέλφια παρόλο που η παρουσία του στρατού της Β. Κορέας (KPA) είναι έντονη, η αντίσταση ολοένα και δυναμώνει έχοντας ώς ηγέτες τον Parrish, ο οποίος είναι ο αρχηγός της αντίστασης, και τον Ethan “Birdy” Brady, ο οποίος είναι το νεότερο σε ηλικία μέλος της αντίστασης αλλά και ο κεντρικός χαρακτήρας του παιχνιδιού.

Σε αντίθεση με το αρχικό παιχνίδι, το Homefront: The Revolution θα είναι ένα open-world παιχνίδι με πολλές περιοχές για εξερεύνηση. Οι παίχτες θα πρέπει να συλλέγουν υλικά από κτήρια για να μπορέσουν να φτιάξουν και να τροποποιήσουν τα όπλα τους, τα οποία δεν θα είναι σε καμία περίπτωση τόσο δυνατά όσο αυτά της KPA. Εκτός από τις κύριες αποστολές, θα υπάρχουν και side-quests στις οποίες οι παίχτες θα πρέπει να δολοφονήσουν κάποιον υψηλόβαθμο της KPA ή να κλέψουν κάποιο drone.

Τέλος όσο αφορά το multiplayer κομμάτι, αυτό θα είναι ένα cooperative multiplayer mode στο οποίο θα μπορούν να λάβουν μέρος έως και 4 άτομα. Αυτό το mode θα διαφοροποιείται τελείως από το campaign mode και θα περιέχει άλλους χαρακτήρες με διαφορετικά classes και perks.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.