Μετά τον πρώτο και πολύ πετυχημένο τίτλο Dishonored που κυκλοφόρησε το 2012 και έσπασε πολλά ρεκόρ πωλήσεων, οι δημιουργοί επανέρχονται με το πολλά υποσχόμενο sequel Dishonored 2. Ο τίτλος αυτός (όπως και ο προηγούμενος) αποτελεί ενα stealth, action-adventure παιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Arkane Studios και θα κυκλοφορήσει από την Bethesda Softworks στις 11 Νοεμβρίου του 2016.

Το Dishonored 2 συνεχίζει την ιστορία 15 χρόνια μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού και αφού οι παίχτες ολοκληρώσουν τον πρόλογο στον οποίο παίζουν ώς Empress Emily Kaldwin, θα έχουν την dυνατότητα να επιλέξουν εάν θα συνεχίσουν να παίζουν ώς Emily ή αν θα πάρουν τον ρόλο του Corvo Attano, που είναι ο πιστός προστάτης της Emily (ο οποίος ήταν και ο πρωταγωνιστής του πρώτου παιχνιδιού). Με όποιον χαρακτήρα και να παίξουν, οι παίχτες θα έχουν ώς στόχο να πάρουν πίσω τον θρόνο της Emily από τον οποίον εκδιώχθηκε. Οι παίχτες μπορούν να τερματίσουν το παιχνίδι είτε κάνοντας αισθητή την παρουσία τους και σκοτώνοντας αυτούς που βρίσκονται στον δρόμο τους, είτε παίζοντας έξυπνα και αθόρυβα χωρίς να πάρουν ούτε μία ζωή.

Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι έτσι και σε αυτό θα υπάρχει το σύτημα “chaos”. Με βάση αυτό το σύστημα οι πράξεις των παιχτών θα επηρεάζουν τον κόσμο του παιχνιδιού και τους διαλόγους. Πιο συγκεκριμένα εάν οι παίχτες σκοτώσουν κάποιον που βρέθηκε στον δρόμο τους τότε θα πάρουν chaos points και ο κοσμος θα “αποσταθεροποιηθεί”. Οι πόντοι που θα παίρνει ο παίχτης με κάθε kill εξαρτώνται από το πόσο “κακός” είναι αυτός που σκοτωνουν. Όσο αφορά τις ικανότητες των χαρακτήρων Emily και Convo αυτές θα είναι υπερφυσικές δυνάμεις, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, με μόνη διαφορά ότι το σύστημα αναβαθμίσεων θα είναι πλεόν skill tree με πολλά πιθανά μονοπάτια και πολλές νέες αναβαθμίσεις.

Το Dishonored 2 αναμένεται να είναι άξιος διάδοχος του πρώτου παιχνιδιού και πολύ πιθανόν να πάει το ίδιο καλά και σε πωλήσεις. Όλα αυτά θα τα δούμε σύντομα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιου.