Η δημοφιλής σειρά παιχνιδιών FPS, Call of Duty επιστρέφει με έναν πολυσυζητημένο τίτλο. Ο νέος τίτλος της σειράς ονομάζεται Call of Duty: Infinite Warfare και μας ταξιδεύει στο μέλλον και σε μάχες που γίνονται όχι μόνο στην γή αλλά και στο διάστημα ενάντια σε εχθρούς που απειλούν την ανθρωπότητα. Το Call of Duty: Infinite Warfare αναπτύχθηκε από την Infinite Ward και θα κυκλοφορήσει από την Activision (όπως και κάθε προηγούμενο παιχνίδι της σειράς) στις 4 Νοεμβρίου του 2016.

Στο campaign mode του παιχνιδιού, οι παίχτες παίρνουν τον έλεγχο του Captain Nick Reyes που ανήκει στην Special Combat Air Recon (SCAR) και εμπλέκονται σε μια μάχη για την υπεράσπιση του ηλιακού συστήματος από τις επιθέσεις της Settlement Defense Front (SDF), μιας εχθρικής δύναμης που προσπαθεί να το καταλάβει. Στην προσπάθεια τους αυτή οι παίχτες θα έχουν στην διάθεση τους ένα μαχητικό σκάφος που λέγεται “Jackal”, το οποίο θα μπορούν να τροποποιήσουν. Οι μάχες στις οποίες θα συμμετέχουν οι παίχτες θα πραγματοποιούνται στον αέρα αλλά και στο έδαφος και οι εναλλαγές μεταξύ τους θα γίνονται χωρίς κάποια loading screen.

Όσο αφορά το multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, σε αυτό οι παίχτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 6 διαφορετικούς τύπους στρατιωτών. Οι τύποι αυτοί θα είναι οι Warfighter, Merc, FTL, Stryker, Phantom και Synaptic και καθένας από αυτούς θα έχει τα δικά του όπλα και τον δικό του εξοπλισμό. Επίσης θα υπάρχουν κάποια “traits” που θα αποκτούνται από τα kills που πετυχαίνει ο παίχτης και θα δίνουν ένα πλεονέκτημα σε αυτόν όπως για παράδειγμα την ενεργοποίηση ενόν ρομπότ που θα προστατεύει τον παίχτη και θα προσπαθεί να σκοτώσει τους αντιπάλους. Τέλος όπως και σε προηγούμενους τίτλους της σειράς, θα υπάρχει και το zombies mode στο οποίο οι παίχτες θα πρέπει να επιβιώσουν από τις συνεχείς επιθέσεις.

Ο τίτλος αυτός αν και συζητήθηκε πολύ καθώς ξεφεύγει από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, σίγουρα είναι ένας πολλά υποσχόμενος τίτλος από άποψη gameplay και γραφικών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

SHARE