Τα MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) παιχνίδια πάντοτε τραβάνε την προσοχή των παιχτών λόγω της ταχύτητας τους. Το BattleSouls είναι ένα ακόμα MOBA, action, indie παιχνίδι, το οποίο μπορεί να απασχολήσει τους fan του είδους για πολλές ώρες. Το παιχνίδι αυτό αναπτύχθηκε και θα κυκλοφορήσει από την Pixeleap στις 12 Μαΐου του 2016.

  Στο BattleSouls σκοπός των παιχτών είναι να καταστρέψουν τους κρυστάλλους της αντίπαλης ομάδας πρίν εκείνη καταστρέψει τους δικούς τους κρυστάλλους. Στην αρχή του κάθε match, οι παίχτες επιλέγουν 3 από τις 5 συνολικά κλάσεις. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και εφόσον οι χαρακτήρες των παιχτών είναι ζωντανοί, οι παίχτες θα μπορούν να αλλάζουν κλάση επιλέγοντας μία από τις 3 που διάλεξαν. Κάθε κλάση έχει τις δικές της ικανότητες, 2 active skills και 1 passive skill που ενεργοποιείται κάθε φορά που ο παίχτης αλλάζει χαρακτήρα.

Τα matches διαρκούν 10-15 λεπτά πράγμα που κάνει το BattleSouls κάθε άλλο παρά βαρετό. Όσο αφορά τα maps, αυτά θα είναι 4 και οι παίχτες θα πρέπει να εφαρμόσουν διαφορετικές τακτικές για να καταφέρουν να νικήσουν κάθε ένα από αυτά. Τέλος τα maps θα χαρακτηρίζονται από έντονα χρώματα, που θα κάνουν το παιχνίδι πιο ευχάριστο και γεμάτο.

Αναμένουμε λοιπόν να παίξουμε αυτό το ενδιαφέρον MOBA.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού.

SHARE