Πολλές οι προσφορές της εβδομάδας φίλοι gamers, και με αρκετά μεγάλη ποικιλία ώστε να καλύψουν όλα τα γούστα.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το origin τη γνωστή σε όλους πλατφόρμα για παιχνίδια της EA:

Η πιο hot προσφορά είναι αυτή του Need for Speed:Most Wanted το οποίο διατίθεται εντελώς δωρεάν!!

Συνεχίζουμε με 2 αγαπημένες τριλογίες Crysis και Mass Effect στα 39.99 € έκαστη, ενώ στα 29.99 € βρίσκεται ολόκληρη η συλλογή Command & Conquer.

Από το Steam θα κάνουμε αναφορά σε μία και μοναδική προσφορά που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, αυτή του Lost Planet.

Έχουμε και λέμε: 

  • Lost Planet: 3.74 €
  • Lost Planet Colonies: 3.74 €
  • Lost Planet 2: 4.99 € ​
  • Lost Planet 3: 6.24 € (και LP3 Complete: 9.99 €)

   Στο GoG τώρα ξεχωρίσαμε το καταπληκτικό Witcher : 1.49$(σχεδόν δωρεάν). Γενικά όμως στο online κατάστημα GoG μπορείτε να βρείτε πάρα πολλούς και αξιόλογους τίτλους σε τιμή κάτω από 10 $ που πραγματικά αξίζει να τους δοκιμάσετε και να διαθέσετε το χρόνο αλλά και τα χρήματά σας εκεί παρά σε κάποιους νέους τίτλους που περιμένουμε πως και πως για να πούμε το περιβόητο “Shut up and take my money” ακουμπώντας 50άρα ή και 60άρα και στο τέλος να καταλήγουμε να κλαίμε τα χρήματα μας(μην ανησυχείςStreet Fighter θα έρθει το review σου και θα τα πούμε καλύτερα εκεί).

Ήμουνα νιος και γέρασα
 

Bonus: Στο GoG βρίσκεται στην τιμή των 5.99 $ το πρώτο game που έπαιξα και στην τιμή των 9.99 $ το αγαπημένο μου game. Όποιος βρεί ένα απο τα δύο κάνω αφιέρωμα σε όποιο pc game θέλει.

Last but not least έχουμε το Humble Bundle στο οποίο ξεχωρίσαμε την indie προσφορά του. Πληρώνουμε λοιπόν οτι θέλουμε για Retro City, Outlast και Never Alone. Τώρα αν δώσουμε κάτι παραπάνω, συγκεκριμένα πάνω από 6.09 $ παίρνουμε Trine 3(παιχνιδάρα), Door Kickers αλλά και κάποια άλλα που θα ανακοινώθουν αυτές τις μέρες.

Αυτές ήταν οι εβδομαδιαίες προσφορές. Have fun!!

SHARE