Αγαπητοί αναγνώστες του voxel,

Καλωσορίσατε σε ένα ακόμη editorial, μέσα απο το οποίο θα μιλήσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και για το τι έχουμε να περιμένουμε σα gamers αλλά και σαν tech geeks από το μήνα Μάρτιο. Αν και καθυστερημένα(ήταν και το καρναβάλι ρε παιδιά), ας κάνουμε μια ανασκόπηση να πούμε τι είδαμε μέχρι τώρα.

Αρχικά είχαμε καλά, ποιοτικά games και γενικά το 2016 δείχνει οτι θα είναι μια καλή χρονία απο πλευράς gaming. Παίξαμε, λοιπόν, το Division πρώτα απο την open beta(μεγάλη μαγκιά ειδικά απο μεριάς marketing), και τώρα απο την κανονική έκδοση και έχουμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Αν θέλετε δηλαδή να επενδύσετε αυτόν τον καιρό σε ένα fps απλά αγοράστε το. Επίσης παίξαμε ποιοτικότατα παιχνίδια απο το early access του steam στο οποίο πολλοί φοβούνται να επενδύσουν. Ένα απο αυτά ήταν και το Firewatch, ένα indie adventure game που αν μη τι άλλο θα σας ενθουσιάσει. Μία ακόμα καλή επιλογή στο early access που είδαμε ήταν το Space Engineers. Αν είστε φαν του sci-fi τότε σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Στα αρνητικά του μήνα απο θέμα gaming, το Street Fighter το οποίο ήταν απλά ένα κακό αναμάσημα του SFIV.

Φεύγουμε όμως απο τα games και πάμε στο χώρο των smartphones όπου μπορούμε να πούμε ένα πράγμα με σιγουριά. Οι κινέζικες συσκευές γίνονται ολοένα και καλύτερες σε πολύ προσιτές τιμές και αποκτούν ταχύτατα την εμπιστοσύνη του κόσμου ακόμα και στη χώρα μας. Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα σε μερικά χρόνια θα έχουν καταλάβει πλήρως την αγορά των smartphones.

Για το τέλος της ανασκόπησης αφήσαμε το VR. Το θέμα της εικονικής πραγματικότητας εξελίσσεται ραγδαία και τα νέα έρχονται απανωτά. Είναι το VR το μέλλον του gaming, είναι μήπως το μέλλον στην καθημερινότητά μας? Η άποψη μου είναι οτι ο κόσμος θέλει το χρόνο του για να κάνει τη μετάβαση ωστόσο δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα του προηγούμρνου μήνα μέσα απο τη ματιά του Voxel. Τι περιμένουμε απο το Μάρτιο? Μα φυσικά ακόμη καλύτερα games(αγαπητέ Agent 47 ίσως να αναφέρομαι σε σένα ίσως και όχι), πολλά έξυπνα gadget-άκια, μία πιθανή και άκρως επαναστατική συνεργασία μεταξύ κονσολών ώστε να μοιραστούν ένα κοινό δίκτυο και φυσικά νέα για το VR.

Τέλος, οι εξελίξεις τρέχουν και στο voxel, η ανταπόκρισή σας είναι μεγάλη στην προσπάθειά μας αυτή και μας δίνει τη δυνατότητα να γινόμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός. Στο μέλλον θα έχουμε σίγουρα πολλές εκπλήξεις για το κοινό μας. Μείνετε συντονισμένοι, μείνετε Voxel.

SHARE