Αγαπητοί αναγνώστες/αναγνώστριες του Voxel,

   Καλησπέρα σε ένα νεό Editorial, το πρώτο για το 2020. Αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχή εκπλήρωση των στόχων σας. Μακάρι αυτό το έτος να φέρει ευτυχία σε κόσμο που ζει σε λιγότερες ευνοϊκές συνθήκες απο αυτές που ζούμε εμείς και να μετριάσει στο ελάχιστο τα δεινά παγκοσμίως. Επειδή όμως βάρυνε το κλίμα και επειδή δεν είναι όλα μαύρα γύρω μας ας δούμε τι γίνεται στον αγαπημένο μας χώρο του gaming και της τεχνολογίας γενικότερα αλλά και τι να περιμένουμε απο το νέο έτος. Game on!

   Όπως πολλοί απο εσάς γνωρίζετε βρισκόμαστε μία μέρα πριν την έναρξη της CES 2020. Η CES(Consumer Technology Association) για όσους δε γνωρίζουν είναι η μεγαλύτερη τεχνολογική “γιορτή” η οποία γίνεται στις αρχές κάθε έτους και διαρκεί τρεις ημέρες. Αυτές τις ημέρες οι προσκεκλημένες εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τεχνολογίας τους τα οποία μπορεί να έχουν να κάνουν απο δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και smart προϊόντα μέχρι αυτοκίνητα και gaming. Οπότε καταλαβαίνετε οτι το φάσμα είναι άκρως ευρύ(μιλάμε άλλωστε για μια εκδήλωση που θα παρακολουθήσουν τουλάχιστον 175 χιλιάδες άνθρωποι), με τις εταιρείες που λαμβάνουν μέρος να ξεπερνούν τις 4.5 χιλιάδες. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στο σύνδεσμο https://www.ces.tech/.

   Τι περιμένω προσωπικά απο τη CES 2020? Αρχικά ελπίζω σε ανακοινώσεις απο Microsoft και Sony για τις νέες τους κονσόλες Xbox Series X και Play Station 5. Ακόμα θέλω να μάθω νέα αναφορικά με τεχνητή νοημοσύνη και ρομπότ σε συνεργασία με smart home και λύσεις που θα κάνουν τη ζωή μας λίγο ευκολότερη. Τώρα αναφορικά με τα smartphones δε μπορώ να πω οτι είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος εφόσον δεν έχουμε κάποια καινοτομία που να ταράζει τα νερά και απλά μιλάμε για απειροελάχιστα καλύτερο hardware και μερικά software updates.

   Πέρα, λοιπόν απο τη CES η οποία έχει πολλά να μας δώσει, εμείς θα έχουμε όπως πάντα τις θεματικές ενότητες που αγαπήσατε όπως προτεινόμενα συστήματα υπολογιστών για όλες τις τσέπες, reviews παιχνιδιών, ανασκοπήσεις στο παρελθόν αλλά και αρκετές εκπλήξεις που περιμένουμε να σας ενθουσιάσουν.

Μείνετε συντονισμένοι!!

SHARE