Καλώς ήρθατε. Με μεγάλη μου χαρά γράφω το πρώτο editorial του Voxel. Τί είναι όμως το voxel και απο πού προέκυψε; Ας τα πάρουμε, λοιπόν, από την αρχή.

Κάπου στο μήνα οκτώβριο, σε μία παρέα τελειόφοιτων Πληροφορικάριων(με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική), εμφανίστηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας γύρω απο το χώρο της τεχνολογίας και των pc games. Η ιδέα αυτή εν τέλει υλοποιήθηκε και το voxel έγινε πραγματικότητα. Πως βγήκε όμως το Voxel; Ε, λοιπόν, η αρχική ιδέα για το όνομα της ιστοσελίδας ήταν “Data Break” μέχρι που σε μία συγκέντρωση της παρέας αναφέρθηκε το όνομα της σελίδας που μας άρεσε μεν αλλά δεν το θεωρούσαμε ιδανικό δε. Κάπου εκεί θυμήθηκα το αγαπημένο περιοδικό των εφηβικών μου χρόνων το “pc master” και αμέσως μετά μου έρχεται στο μυαλό ένας προκάτοχός του το “pixel”. Ο “κρητικός” της παρέας, λοιπόν, πάτησε στη σκέψη μου αυτή και είπε: “Ε ας την πούμε Voxel”(Volume+Element, ένα ας το πούμε ογκο-εικονοστοιχείο). Το Voxel είναι πλέον online και έχει ως σκοπό να καλύπτει όσο περισσότερα τεχνολογικά θέματα μπορεί και όσο καλύτερα γίνεται. Η σελίδα είναι δημιουργημένη εξ ολοκλήρου απο εμάς και θα υποστεί αρκετές αναβαθμίσεις με τον καιρό. Ήδη αναπτύσσει αναγνωστκό κοινό το οποίο και ευχόμαστε να μεγαλώσει. Το φόρουμ είναι πλήρως λειτουργικό και θα χαρούμε να διαβάσουμε σχόλια και απόψεις απ’ όλους σας.

Σήμερα το Voxel κλείνει δύο εβδομάδες λειτουργίας και ήδη υπάρχει πολύ υλικό για τους αναγνώστες μας. Η διάθεση και όρεξη των συντακτών “χτυπάει κόκκινο” και μαζί θα καλύψουμε gaming και tech news, θα δώσουμε συμβουλές και λύσεις πάνω σε hardware θέματα αλλά και σε software(ακόμα και θέματα προγραμματιστικά). Εύχομαι να σας αρέσει η δουλειά μας  και να το διασκεδάσετε όσο και εμείς.

SHARE